Essentsid, aroomiained ja ekstraktid

M59218 Milky Flavour BALT UUS TOODE!

Piimamaitse aroom
Kasutamise norm: 2-5 g/kg massile.

M3020 SMOOX löslich

Vedelikus lahustuv suitsuaroom.
Kasutamise norm: 2 g/kg massile, tugevama aroomi saamiseks 4 g/kg massile, soolveele 10 - 15 g/liitrile.

M3030 SMOOX

Suitsuaroom.
Kasutamise norm: 2-4 g/kg massile.

M3040 Wachol Wacholder - Aroma

Kadakaessents – kõikidele lihatoodetele.
Kasutamise norm: 1–2 g/kg massile või kuni 5-10 g/kg soolveele.

M3060 Knoblan Knoblauch - Aroma

Küüslauguessents.
Kasutamise norm: 0,5-1 g/kg soolveele või massile. Tugevama aroomi saamiseks 2 g/kg.

M3130 Honig Aroma

Meearoom.
Kasutamise norm: Soolveele 15-20 g/liitile või 5–10 g/kg massile.

M3150 Jamaikadal extra stark

Rummiessents.
Kasutamise norm: 1–2 g/kg massile või 2–3 g/kg soolveele.

M5990 Schinkenspeck Aroma

Praetud sealiha aroom kõikidele lihatoodetele. Suitsuaroomiga.
Kasutamise norm: 1 - 2 g/kg massile.

M5994 Schweinefleisch – Aroma

Sealiha aroom kõikidele lihatoodetele.
Kasutamise norm: 1 – 2 g/kg massile (või soolveele)).

M5995 Rindfleischaroma

Veiseliha aroom kõikidele lihatoodetele.
Kasutamise norm: 1 – 2 g/kg massile (või soolveele).

M59972 Spicy Injection Seasoning

Maitseainete aroomid kõikidele lihatoodetele.
Kasutamise norm: 2 g/kg massile või 10–15 g/kg soolveele

M59975 MIM Würzer o.G. MBU

Aroomid kõikidele lihatoodetele.
Kasutamise norm: 0,4–1,2 g/kg soolveele või 0,4 –1,5 g/kg massile

M59976 Tiroler o.G. MBU

Aroomid kõikidele lihatoodetele.
Kasutamise norm: 1 – 2,5 g/kg massile.

M59977 Hänchenaroma o.G. MBU

Aroomid kõikidele lihatoodetele.
Kasutamise norm: 1 g/kg massile.

M5999 Pfefferaroma loslich

Konsentreeritud vedelikus lahustuv pipraekstrakt.
Kasutamise norm: 1 – 2 g/kg massile (või soolveele)).