Funktsionaalsed lisandid, lihaasendajad, ja teised tooted:


Kiudained

R0008 Vitacel WF 300 UUS TOODE!

Nisukiud. Segatult veega või emlsiooniga kasutatakse pasteetide, keedu-, poolsuitsuvorstide ja vorstikeste valmistamisel, kuivalt – keedu-, poolsuitsu, keedu-suitsuvorstide ja vorstikeste ning toorsuitsuvorstide valmistamisel. Kuivalt või veega segatult – lihavalmististe tootmisel. Täidab edukalt emulgaatori funkstiooni. Kasutatakse rasvaemulsioonide valmistamisel. (vaadata kirjeldust lisas).Keskmine kiudude suurus: 350μm.

R0003 VITACEL WF 400R

Nisukiud. Segatult veega või emlsiooniga koos Saftex SoyPI 90A, kasutatakse pasteetide, keedu-, poolsuitsuvorstide ja vorstikeste valmistamisel, kuivalt – keedu-, poolsuitsu, keedu-suitsuvorstide ja vorstikeste ning toorsuitsuvorstide valmistamisel. Kuivalt või veega segatult – lihavalmististe tootmisel. Täidab edukalt emulgaatori funkstiooni. Kasutatakse rasvaemulsioonide valmistamisel. (vaadata kirjeldust lisas).
Keskmine kiudude suurus: 450-500μm.

R0007 VITACEL WF 200R

Nisukiud. Segatult veega või emlsiooniga koos Saftex SoyPI 90A, kasutatakse pasteetide, keedu-, poolsuitsuvorstide ja vorstikeste valmistamisel, kuivalt – keedu-, poolsuitsu, keedu-suitsuvorstide ja vorstikeste ning toorsuitsuvorstide valmistamisel. Kuivalt või veega segatult – lihavalmististe tootmisel. Täidab edukalt emulgaatori funkstiooni. Kasutatakse rasvaemulsioonide valmistamisel. (vaadata kirjeldust lisas).
Keskmine kiudude suurus: 200-300μm.

R0011 VITACEL WF 600R

Gluteenivaba nisukiud. Kasutamine sissepritse soolveele keedu-suitsutoodete tootmisel. Kasutamise norm: 0,7-1 kg/100 liitrile soolveele. Kuivalt või veega segades lihavalmististe valmistamisel.

Liha asendajad

HP02024 MoPRO GR-PCB UUS TOODE!

Funktsionaalne preparaat - lihaasendaja, graanulite valmistamiseks.
Suunatud kasutamiseks toorsuitsu, vinnutatud, poolsuitsu ja keedu-suitsuvorstides ja vorstikestes.

M50898 Saftex GRPW-93 UUS TOODE!

Funktsionaalne preparaat - lihaasendaja, graanulite valmistamiseks.
Eriti hästi sobib hakklihale, lihavalmististele ja täidistele.

R0004 VITACEL MCG 0018

See kolloidne mikrokristalne tselluloos kaetud puuvaigu tseluloosiga. Vahekorras veega 1:10 moodustub paks kolloidne geel, mida hiljem saab kasutada emulsioonivorstide tootmisel nagu rasvaasendajat. Geel veega – termostabiilne. Geel ei lase vett lahti. Peale valmistamist 24 tunni pärast geeli tugevus kasvab 20 korda. See on toidulisand, mitte lihaasendaja. Seepärast võib kasutada toodetes nimetusega „ilma lihaasendajateta”.

M50151 Saftex GR-NOE

Toode graanulite valmistamiseks, “ilma E”. Kasutamiseks struktuuriga toorsuitsu, vinnutatud- ja poolsuitsuvorstides, keedu-suitsuvorstides ja vorstikestes.
Kasutamise norm: Emulsiooni valmistada vahekorras veega 1:3.

M50144 Saftex FAT-R

Toidulisandite segu rasvaemulsioonide ja tehispeki valmistamiseks ning mehhaaniliselt eemaldatud lihamassi (MDM) asendamiseks.Tardumisaeg – 20 min.
Kasutamise norm: 1:15:17, 1:16:20 või 1:18:20 (toode: pekk : vesi). 1:10:20, 1:25:25 (toode : MDM või liha: vesi).

M50156 Saftex FAT-R2

Toidulisandite segu rasvaemulsioonide ja tehispeki valmistamiseks ning mehhaaniliselt eemaldatud lihamassi (MDM) asendamiseks.Tardumisaeg – 15 min.
Kasutamise norm: 1:14:16, 1:15:17 või 1:16:18 (toode : pekk : vesi). 1:10:18, 1:22:22 (toode : MDM või liha: vesi).

Loomsed valgud

P0004 AproPORK

Funktsionaalne verevalk. Kasutatakse keeduvorstide, viinerite ja sardellide, poolsuitsu-, keedu-suitsuvorstide, konservide, poolfabrikaatide, teiste tükitoodete valmistamisel. Kasutatakse enne veega segatult või valgu-rasva emulsioonidega, või tükitoodete sissepritseks. Külmas vees lahustuv. (vaadata kirjeldust lisas).

P0003 P0005 AproRED

Funktsionaalne lihavalk. Naturaalne lihapigment tooretele ja termotöödeldud peenestatud ning suuretükilistele lihatoodetele. Lahustuv külmas vees. Koostis: lihavalk (hemoglobiin), dekstroos.

A0001 CaProCure 95

Naturaalne kuivatatud liha kollageenvalk, omab väga tugevaid funktsionaalseid omadusi, kasutamine lihatoodetes, sissepritse soolveele. On väga tugeva veeimavus-ja paisumisvõimega. Peale termotöötlust ja jahtumist moodustab elastse ja stabiilse geeli. Väga lihtne ja laialt kasutatav lihaasendaja. Säilitamisel ei vaja eritingimusi. On naturaalne toode, mis on saadud sea turjanahast, kasutades spetsiaalset tehnoloogiat, mis garanteerib tootele suurepärase kvaliteedi.

Taimsed valgud

Q0002 Saftex Soy PI 90A

Sojavalgu isolaat. Kasutatakse kui lihaasendajat keeduvorstide, viinerite ja sardellide, poolsuitsuvorstide, konservide, poolfabrikaatide, rulaadide, keedu-suitsu ja teiste lihatoodete valmistamisel. Kasutatakse kuivalt, emulsioonina, või graanulitena. (vaadata kirjeldust lisas).Valmistamisel kasutatakse geneetiliselt mitte modifitseeritud toorainet.

Funktsionaalne tooteid

M50897 Saftex S-27 UUS TOODE!

Funktsionaalne taimsete kiudainete segu. Omab väga tugevat veesiduvuse ja rasva emulgeerimise võimet - sojaisolaadi ja sojakonsentraadi asendaja, ilma allergeenideta.

M50873 Saftex S-21

Funktsionaalne taimsete kiudude ja sojaisolaadi segu.
Kõik funktsionaalsed segud väga tugeva veesiduvuse-ja rasva emulgeerimise võimega. Kasutamine keedu-ja poolsuitsuvorstides, sardellides ja viinerites ning peenestatud lihavalmististes (hakklihas). Тermostabiilne. Emulsiooniga vorstides (lihatoodetes) saab kasutada sojaisolaadi ja sojakonsentraadi asendajana.

M50876 Saftex S-4

Funktsionaalne taimsete kiudude ja sojaisolaadi segu.
Kõik funktsionaalsed segud väga tugeva veesiduvuse-ja rasva emulgeerimise võimega. Kasutamine keedu-ja poolsuitsuvorstides, sardellides ja viinerites ning peenestatud lihavalmististes (hakklihas). Тermostabiilne. Emulsiooniga vorstides (lihatoodetes) saab kasutada sojaisolaadi ja sojakonsentraadi asendajana.

M50878 Saftex S-23

Funktsionaalne taimsete kiudude ja sojaisolaadi segu.
Kõik funktsionaalsed segud väga tugeva veesiduvuse-ja rasva emulgeerimise võimega. Kasutamine keedu-ja poolsuitsuvorstides, sardellides ja viinerites ning peenestatud lihavalmististes (hakklihas). Тermostabiilne. Emulsiooniga vorstides (lihatoodetes) saab kasutada sojaisolaadi ja sojakonsentraadi asendajana.

M50885 Saftex S-11

Funktsionaalne taimsete kiudude ja sojaisolaadi segu.
Kõik funktsionaalsed segud väga tugeva veesiduvuse-ja rasva emulgeerimise võimega. Kasutamine keedu-ja poolsuitsuvorstides, sardellides ja viinerites ning peenestatud lihavalmististes (hakklihas). Тermostabiilne. Emulsiooniga vorstides (lihatoodetes) saab kasutada sojaisolaadi ja sojakonsentraadi asendajana.

M50886 Saftex S-26

Funktsionaalne taimsete kiudude ja sojaisolaadi segu.
Kõik funktsionaalsed segud väga tugeva veesiduvuse-ja rasva emulgeerimise võimega. Kasutamine keedu-ja poolsuitsuvorstides, sardellides ja viinerites ning peenestatud lihavalmististes (hakklihas). Тermostabiilne. Emulsiooniga vorstides (lihatoodetes) saab kasutada sojaisolaadi ja sojakonsentraadi asendajana.

C0009 CeamGEL M-9191

Karrageen. Paksendaja, želeeriv aine, stabilisaator, suunatud suitsutoodete väljatuleku suurendamiseks, immiteeritud sinkidele kestas (vormis), keeduvorstidele. Kasutamiseks liha sissepritsel, kuterdamisel ja segamisel. Segades veega ei paksene. (vaadata kirjeldust lisas).

M50866 Saftex SH

Stabilisaator – emulgaator rasvaemulsioonide valmistamiseks.
Kasutamise norm: Max suhtega 1:13:13 (toode : rasv : vesi).

Muud tooted

C0001 Karrageen CeamGEL 3387 UUS TOODE!

Karrageen. Želeeriva toimega paksendaja, lihatoodete stabilisaator.
Peatab vedeliku tekke toodete pakendites.
(sünereesis).

C0017 CeamGEL 90-991 UUS TOODE!

Karrageen. Paksendaja, želeeriv aine, stabilisaator, suunatud suitsutoodete väljatuleku suurendamiseks, immiteeritud sinkidele kestas (vormis), keeduvorstidele. Kasutamiseks liha sissepritsel, kuterdamisel ja segamisel. Segades veega ei paksene.

R0001 RÄUCHERGOLD KL (saepuru laastud, pöök) 2-16 mm

Pöögi saepurulaastud garanteerivad kõrgekvaliteedilise suitsutuse intensiivsuse, tagab seadmete puhtuse ja kindlustab optimaalselt kõrge toodete kvaliteedi, toob esile rõhutatud suitsuaroomi ja suurepärase värvuse. Suitsutuse intensiivsus võimaldab lühendada suitsutusprotsessi ja seega saab lihatoodetele kõrgema väljatuleku.

R0002 RÄUCHERGOLD KL (saepuru laastud, pöök) 1-4 mm

Pöögi saepurulaastud garanteerivad kõrgekvaliteedilise suitsutuse intensiivsuse, tagab seadmete puhtuse ja kindlustab optimaalselt kõrge toodete kvaliteedi, toob esile rõhutatud suitsuaroomi ja suurepärase värvuse. Suitsutuse intensiivsus võimaldab lühendada suitsutusprotsessi ja seega saab lihatoodetele kõrgema väljatuleku.

R0006 RÄUCHERGOLD KL (saepuru laastud, pöök) 0,75 – 2 mm

Pöögi saepurulaastud garanteerivad kõrgekvaliteedilise suitsutuse intensiivsuse, tagab seadmete puhtuse ja kindlustab optimaalselt kõrge toodete kvaliteedi, toob esile rõhutatud suitsuaroomi ja suurepärase värvuse. Suitsutuse intensiivsus võimaldab lühendada suitsutusprotsessi ja seega saab lihatoodetele kõrgema väljatuleku.