Startkultuurid

M52349 Bessastart 20/100 Starterkulturen

Startkultuurid on imenduvate koostisosadega kontrollimaks ja kiirendamaks valmimise protsessi toorsuitsu- ja vinnutatud-ja fermenteeritud määrdevorstidele. Aitab moodustada vajaliku tootele omase värvuse, konsistentsi ja aroomi. (vaadata kirjeldust lisas).
Kasutamise norm: 20 g pakk / 100 kg massile.

M8920 Bessastart Starterkulturen

Startkultuurid on imenduvate koostisosadega kontrollimaks ja kiirendamaks valmimise protsessi toorsuitsu- ja vinnutatud-ja fermenteeritud määrdevorstidele. Aitab moodustada vajaliku tootele omase värvuse, konsistentsi ja aroomi. (vaadata kirjeldust lisas).
Kasutamise norm: 30 g pakk / 50 kg massile.

M8928 Pökelstart Starterkulturen

Startkultuurid on imenduvate koostisosadega kontrollimaks ja kiirendamaks valmimise protsessi toorsuitsu- ja vinnutatud tükitoodetele, mida valmistatakse „kuival“, „märjal“ või kombineeritud moodusel. Need on kultuurid, mis toimivad suure soolasisalduse korral. Lisada soolveele või soolasegusse ainult vahetult enne kasutamist. (vaadata kirjeldust lisas).
Kasutamise norm: 30 g pakk/50 liitrile soolveele või 0,6 g/kg lihale.