Tehnoloogilised lisaained:


Lisaained kõikidele vorstisortidele ja lihatoodetele

M50899 Saftex SIL-31 UUS TOODE!

Stabilisaator lihatoodetele.
Kasutamise norm: 3-7 g/kg või soovi järgi.

M2660 SülzLING

Kombisegu želatiini baasil, aromatiseeritud maitseainetega sültidele ja lihatarrenditele.
Kasutamise norm: 120–150 g/1 liiter vett 90°С.

M50145 Saftex MDM-R

Toidulisandite segu asendamaks mehhaaniliselt eemaldatud lihamassi (MDM) asendamiseks.
Kasutamise norm: 1:8 kuni 1:13 (toode: vesi). 1:8:3 või 1:10:3 (toode : vesi : MDM)..

M50807 Frischin Super

Lisaaine toodete värskuse säilitamiseks. Värvuse stabiliseerijatega.
Kasutamise norm: 3-5 g/kg massile.

M50832 Frischin FR-07

Lisaaine toodete pikemaks värskuse säilitamiseks. pH hapu. Värvuse stabilisaatoritega. Suunatud kasutamiseks lihavalmististele, vorstidele ja keedu-suitsutoodetele (suitsutatud toodetele).
Kasutamise norm: 2-3 g/kg massile - vorstidele ja lihavalmististele, 2 g/kg massile - keedu- suitsutoodetele (lisatakse masseerimise lõpus).

M59902 RubinalRED

Karmiini baasil värvusaine lihatoodetele. Vees lahustuv.
Kasutamise norm: 0,5 – 1 g/kg massile.

M7360 Kristallut

Lisaaine kiireks valmimiseks ja värvuse stabiliseerimiseks toorsuitsuvinnutatud ja määritavatele vorstidele ning külmsuitsu tükitoodetele. Kasutatakse konservide tootmisel maitsetugevdajana, pasteetides – mõruda maitse leevendamiseks. Suitsutoodete tootmisel – pealispinna värvuse parandamiseks ja maitse tugevdamiseks.
Kasutamise norm: Oleneb tootest.

M7440 Farbfest extra stark

Lisaine kiiremaks valmimiseks ja lihatoodete värvuse stabiliseerimiseks. Pealispinna värvuse stabilisaator keedetud subproduktide tootmisel.
Kasutamise norm: 0,5 – 1 g/kg massile.

M7595 AROSTAR Booster

Maitsetugevdaja lihatoodetele "ilma E”
Kasutamise norm: 0,5 – 1 g/kg massile.

M7651 ZarterLING Power

Kombisegu andmaks mahlasust suure ja väiketükilistele lihavalmististele, hoidmaks värskust, stabiliseerida värvust, suurendada väljatulekut ja annab valmistoodetele pehmuse.

21460 Karamellzuckersirup

Karamelliseeritud suhkrusiirup lihatoodete, pealispinnale tumedama värvuse andmiseks. Vees lahustuv. Töödeldes keedu-suitsutoodete pealispinda moodustub toodetele kena tumedam suitsune välimus. Enne kasutamist soovitatav lahustada 1:3 veega. Kasutamine: kasta tooted lahusesse või või lisada lahus trummlisse masseerimise lõpus (paariks minutiks), arvestades 2g/kg massile. (Küsida tehnoloogilist abi).
Kasutamise norm: Vajadusel.

Lisaained kuterdamiseks

M50157 PERFEKTIN P Intensiv Balt

Fosfaatidega kombisegu kuterdamiseks, suunatud keedu-, poolsuitsu-, keedu-suitsuvorstidele, maksavorstidele, viineritele ja sardellidele. Sisaldab komponente värvuse stabiliseerimiseks.
Kasutamise norm: 3 g/kg massile.

M7720 Optiprall forte

Kompleksne emulgaator, mida kasutada kui kuterdamise abivahendit suurema rasvasisaldusega ja emulsiooniga toodetele. Samuti pasteetidele ja maksavorstidele mida valmistatakse külmal meetodil. Eemaldab rasva maitse, parandab lõikepinda ja konsistentsi. Vähendab kesta alla puljongi tekkimise võimalust.
Kasutamise norm: 1–5 g/kg massile.